ວິທະຍຸກະຈາຍສຽງຫວຽດນາມລາຍງານ ໃນວັນທີ 24 ທັນວາ ຜ່ານມາວ່າ: ການສົ່ງອອກສິນໃນນ້ຳຂອງ ຫວຽດນາມ ໃນປີ 2024 ບັນລຸ 10 ຕື້ໂດລາ. ອີງຕາມຂໍ້ມູນສະມາຄົມປຸງແຕ່ງ ແລະ ສົ່ງອອກສິນໃນນ້ຳ ຫວຽດນາມ ທີ່ປະກາດໃນວັນທີ 23 ທັນວາ ຜ່ານມາຢູ່ ນະຄອນໂຮ່ຈິມິນ ວ່າ: ກຸ້ງ ແລະ ປາຈາ ແມ່ນສິນຄ້າສອງຊະນິດຫຼັກແຫຼ່ງປະກອບສ່ວນເຖິງ 60% ໃນວົງເງິນສົ່ງອອກ; ໃນນັ້ນ, ການສົ່ງອອກກຸ້ງບັນລຸ 4 ຕື້ໂດລາເພີ່ມຂຶ້ນ 16,7%; ປາຈາ ບັນລຸ 2 ຕື້ໂດລາເພີ່ມຂຶ້ນ 8,9% ເມື່ອທຽບໃສ່ໄລຍະດຽວກັນຂອງປີກາຍ. ທ່ານນາງ ຫງວຽນທິທູຊັກປະທານ Vasepໃຫ້ຮູ້ວ່າ: ໃນແຜນທີ່ສົ່ງອອກສິນໃນນ້ຳໂລກ, ປັດຈຸບັນ ຫວຽດນາມ ແມ່ນປະເທດສົ່ງອອກໃຫຍ່ອັນດັບທີ 3, ຖັດຈາກ ຈີນ ແລະ ນອກແວ. ນີ້ແມ່ນຫຼັກຖານທີ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າ ຂະແໜງສິນໃນນ້ຳ ພວມໄປຖືກທິດໃນການຍົກສູງມູນຄ່າເພີ່ມຂອງຜະລິດຕະພັນ.
ແຫຼ່ງວັດຖຸດິບ ໄດ້ຮັບການປັບປຸງ, ຕະຫຼາດສົ່ງອອກສືບຕໍ່ໄດ້ຮັບການເປີດກວ້າງ, ບັນດາວິສາຫະກິດສິນໃນນ້ຳ ຫວຽດນາມ ນັບມື້ນັບສະແດງໃຫ້ເຫັນຢ່າງຈະແຈ້ງວ່າ ຄວາມສາມາດ, ລະດັບການປຸງແຕ່ງ ແລະ ຜະລິດຕະພັນທີ່ມີຄຸນນະພາບສູງ ແມ່ນພື້ນຖານຊ່ວຍໃຫ້ຂະແໜງສິນໃນນ້ຳ ຫວຽດນາມ ສາມາດບັນລຸຫຼາຍກວ່າລະດັບ 10 ຕື້ໂດລາ ໃນປີ 2025, ມຸ່ງໄປເຖິງບັນລຸເປົ້າໝາຍ 11 ຕື້ໂດລາ.