ເພີ່ມຂຶ້ນເກືອບ 60% ເມື່ອທຽບໃສ່ປີ 2022. ໃນປີຜ່ານມາ, ການສົ່ງອອກຜັກ, ໝາກໄມ້ບັນລຸ 7,2 ຕື້ໂດລາ. ໃນສະໄໝທີ V, ສະຫະສະມາຄົມຜັກ, ໝາກໄມ້ ຫວຽດນາມ ວາງອອກ7 ໜ້າທີ່, ໃນນັ້ນ ສ້າງເງື່ອນໄຂເພື່ອໃຫ້ຜູ້ຜະລິດ ແລະ ວິສາຫະກິດຮ່ວມມື, ຮ່ວມທຸລະກິດ, ຮ່ວມສຳພັນສ້າງລະບົບສະໜອງ ແລະ ລະບົບມູນຄ່າເປັນປົກກະຕິ, ຍືນຍົງ, ຍົກສູງທ່ວງທ່າ ແລະ ກຳລັງຂອງຜັກໝາກໄມ້ ຫວຽດນາມ ໃນເວທີສາກົນ.
ທ່ານ ຫງວຽນແທັງບິ່ງ ປະທານສະຫະສະມາຄົມຜັກ, ໝາກໄມ້ ຫວຽດນາມ ໃຫ້ຮູ້ວ່າ: ຂະແໜງຜັກໝາກໄມ້ ຫວຽດນາມ ບັນລຸຄາດໝາຍສົ່ງອອກ 10 ຕື້ໂດລາ ຕໍ່ປີ. ພວກເຮົາສືບຕໍ່ນຳບັນດາຂໍ້ສະເໜີຂອງວິສາຫະກິດທີ່ມີຕໍ່ລັດໃນການສ້າງ, ດັດປັບນະໂຍບາຍໃຫ້ແທດເໝາະກັບສະພາບການໃໝ່. ຜ່ານມານັ້ນ, ກໍຊ່ວຍໃຫ້ຜູ້ຜະລິດ, ວິສາຫະກິດປັບຕົວໃຫ້ເໝາະສົມກັບການເໜັງຕີງຂອງຕະຫຼາດ… ສະຫະສະມາຄົມກໍໄດ້ປະຕິບັດບົດບາດເປັນຂົວຕໍ່ຢ່າງລຸລ່ວງ ແລະ ຖືນີ້ແມ່ນການເຄື່ອນໄຫວຈຸດສຸມໃນໄລຍະເວລາຈະມາເຖິງ.
ຄໍາເຫັນ